Uw mensen verdienen de aandacht die ze nodig hebben. Wij helpen u dát, en meer, te bereiken!

U wilt het beste voor uw medewerkers en wilt vooruit met de organisatie. Dat wilt u omdat u ieder individu in uw organisatie waardeert voor wie ze zijn en wat ze doen. Want gelukkige en proactieve medewerkers laten uw organisatie bloeien!

Wij begrijpen dit!

Heeft u soms ook het gevoel dat de mensen in uw organisatie niet in beweging komen? Met alle goede wil van de wereld blijft die ene medewerker steeds hetzelfde, ineffectieve gedrag vertonen.

U wilt er voor zorgen dat uw medewerkers proactief bezig zijn met hun loopbaan. Dat ze zich betrokken voelen bij de organisatie en het werk doen waar ze zoveel plezier aan beleven.

Wij zijn Nuchter en we helpen u. We coachen, trainen en creëren, samen met u, het klimaat om duurzaam te ontwikkelen.

Wij geloven er in dat, als u duidelijk bent in wat u van uw medewerkers verwacht en dit met aandacht voor hen faciliteert, medewerkers meer betrokken zijn en proactiever worden en meer eigenaarschap gaan tonen.

We ondersteunen u door het lerend vermogen in en van uw organisatie te vergroten.

Of het nu gaat om het coachen van individuele medewerkers die we inzicht geven in zijn of haar gedrag, teams die steeds vastlopen in eigen patronen of de organisatie die anders wil kijken naar mensontwikkeling, maar niet precies weet hoe.

Wij zorgen voor een ander perspectief waardoor het lerend vermogen in en van de organisatie vergroot wordt.

Waarom de naam ‘Nuchter’?

Toen het idee ontstond om een eigen bedrijf te starten was de naam het eerste dat meteen duidelijk was. Het moest een naam zijn waarbij je meteen weet hoe ik in het leven sta én wat u als professional van mij kunt verwachten.

Duidelijk, confronterend, oprecht, gericht op groei, anders kijkend en, . . . Nuchter!

Als ik mensen, teams of organisaties begeleid doe ik dat op een laagdrempelige manier. De focus ligt daarbij op dat wat er nodig is, in de context van uw organisatie. 

Gedurende mijn gehele loopbaan heb ik altijd zelf de touwtjes in handen gepakt als het gaat om mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat iedereen, alles kan bereiken wat hij of zij graag wil. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is geloof in dat je het kunt en de wil om het te bereiken. Als jij in staat bent je eigen kansen te creëren en je ontwikkeling nooit over laat aan iemand anders, dan zal je zien dat je groeit!

Hallo, mijn naam is Martin! Wat fijn dat u de moeite hebt genomen om deze pagina te bekijken!

Ik geloof er in dat werkgeluk één van de belangrijkste onderdelen van je leven is. We brengen een groot deel van ons leven door op ons werk. Hoe fijn is het dan, dat je kunt doen waar je hart van begint te gloeien. Datgene waar jouw ogen van beginnen te stralen als je er over vertelt en waar je warm van wordt als je er aan denkt.

Voor mij is dat het coachen en begeleiden van mensen, teams en organisaties. Het verschil kunnen maken met nieuwe inzichten waardoor het werk (en het leven) van degene die ik begeleid makkelijker, leuker en effectiever wordt.

Mijn loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van groei. Altijd op zoek naar iets dat ik nóg leuker vind om te doen. Op zoek naar uitdaging en naar nieuwe inzichten. Dat is iets wat ik dan ook altijd zal blijven doen! 

Laten we samen kijken waar uw uitdaging, nieuwe inzichten en groei zitten!

5 willekeurige feitjes over Martin

  1. Ik woon samen met mijn lieve vriendin en onze twee prachtige kinderen. Onze dochter is 7 en onze zoon is 5.
  2. Ik ben gitarist in een Top-100 coverband. Of we nou repeteren of optreden, als ik speel ben ik even los van alles.
  3. Ik drink bijna geen alcohol. Het enige dat ik erg kan waarderen is een lekker Schotse Single Malt Whisky.
  4. Geloof het of niet, deze website heb ik zelf gebouwd! Best goed gelukt toch?!
  5. Ik heb tweemaal de vierdaagse van Nijmegen gelopen (en het einde gehaald). Dat is echt gekkenwerk, en stiekem toch ook wel heel erg gaaf!

Vindt u het leuk om eens verder te praten?

De meest Nuchtere coach van Groningen komt niet uit Groningen . . .

. . . die komt uit Blauwestad.

Nuchter Coaching staat voor een pragmatische aanpak van uw leervraagOf het nu is voor uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team óf voor de ontwikkeling van uw organisatie, . . . Nuchter helpt!

Nuchter Contact

Strand Zuid, Unit 3

9685 AD Blauwestad

T: 0648496056

E: info@nuchtercoaching.nl

Nuchter Social

© Copyright 2021 – 2024 Nuchter Coaching  |   Algemene voorwaarden  Privacyverklaring