Coaching

We leven in een snel veranderende wereld, waarin organisaties en processen continu veranderen. Het lerend vermogen van teams en individuen binnen die organisaties is daarin cruciaal. Om groei te stimuleren, mensen in hun kracht te zetten en inzicht te geven in hoe gedrag invloed heeft op communicatie en daarmee op de mensen om hen heen, coachen we individuen en teams hoe ze effectief om kunnen gaan met deze veranderingen.

Ieder coachtraject is maatwerk en afhankelijk van de leervraag of het verandertraject. Op basis van de wens en het toekomstperspectief coachen we op dat wat u of uw team nodig heeft.

Nuchter coacht individuen die willen groeien op persoonlijk vlak of hun rol binnen de organisatie en teams die vastlopen in hun groei- en leerproces, willen werken aan het gezamenlijke doel en daardoor te groeien als team. Daarnaast ondersteunt Nuchter organisaties die een outside-the-box oplossing zoeken voor mens- en organisatieontwikkeling.

Nuchter coacht door aandacht te hebben voor 5 onderwerpen die belangrijk zijn om belemmerende patronen, die uw ontwikkeling remmen, inzichtelijk te maken.

U wordt gecoacht in uw eigen context (1) op uw persoonlijke leerdoel (2). We spiegelen de mate van eigenaarschap (3) dat u laat zien.  Hierbij leggen we de link tussen uw gedrag, opvattingen en waarden (4) in het hier-en-nu (5) en het waarschijnlijke gedrag in uw dagelijkse praktijk. 

Met andere woorden; u krijgt inzicht in de patronen die u laat zien en hoe u daarmee, ongewild, uw eigen groei belemmert.

Mogen wij u helpen?

Loopt u vast in uw leerproces en wilt u hulp bij het verkrijgen van inzicht in hoe u uw eigen ontwikkeling remt?

En zoekt u een coach die u op een laagdrempelige, praktische en pragmatische manier helpt? 

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij gaan u helpen om zelf de regie te pakken in uw leerproces!

Nuchter Coaching is erkend coach en opgenomen in het register van St!r.

Nuchter Coaching is aangesloten bij NOBCO

De meest Nuchtere coach van Groningen komt niet uit Groningen . . .

. . . die komt uit Blauwestad.

Nuchter Coaching staat voor een pragmatische aanpak van uw leervraagOf het nu is voor uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team óf voor de ontwikkeling van uw organisatie, . . . Nuchter helpt!

Nuchter Contact

Strand Zuid, Unit 3

9685 AD Blauwestad

T: 0648496056

E: info@nuchtercoaching.nl

Nuchter Social

© Copyright 2021 – 2024 Nuchter Coaching    |    Algemene voorwaarden    |  Privacyverklaring