EQ-i 2.0 Individueel Rapport

Waarvoor wordt het EQ-i 2.0 Individueel Rapport gebruikt?

De vaardigheden en kwalificaties van een werknemer zijn belangrijk voor succes binnen hun functie. De emotionele intelligentie (EQ-i) van een werknemer kan net zo belangrijk, zo niet belangrijker zijn, voor vervulling binnen of mogelijk buiten zijn huidige functie.

Het EQ-i 2.0 Individueel Rapport is ontworpen om te worden gebruikt in gevallen van coaching en ontwikkelingssituaties in werkomgevingen. Het wordt voornamelijk ingezet voor individuen op niet-managementniveau (hiervoor wordt het Leadership Rapport gebruikt).

Het helpt om te concentreren op de impact van emotionele intelligentie op het werk en biedt bovendien suggesties om effectiever te werken in iemands rol en met collega’s, leidinggevenden en klanten.

Bron: MHS.Inc.

De meting

U vult online een vragenlijst in. Op basis van de antwoorden wordt een profiel samengesteld dat inzicht biedt in 15 verschillende schalen van Emotionele Intelligentie. Er wordt een totale EI weergegeven én een indicatie van welbevinden. Daarmee zijn de verschillende schalen allemaal te ontwikkelen.

Afhankelijk van uw (persoonlijke) doelstelling zal Nuchter een traject met ju starten. Aangezien balans in emotionele en sociale vaardigheden belangrijk is, zal het traject erop gericht zijn die balans te bewerkstelligen.
Het profiel bestaat uit 21 pagina’s en is in verschillende talen beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende profielen in te zetten afhankelijk van de doelstelling.

  • EQ-i 2.0 Workplace
  • EQ360
  • EQ-i 2.0 Leadership (Engels)
  • EQ360 Leadership
  • EQ-i 2.0 Group Report

Bron: Q4Profiles

Officieel gecertificeerd

In Nuchter vindt u een officieel gecertificeerde EQ-i coach. Via Q4Profiles heb ik me als professional, onder licentie van MHS Inc. (Multi Heath Systems Inc.), weten te certificeren in één van de meest betrouwbare, gevalideerde meetinstrumenten op dit gebied. 

De meest Nuchtere coach van Groningen komt niet uit Groningen . . .

. . . die komt uit Blauwestad.

Nuchter Coaching staat voor een pragmatische aanpak van uw leervraagOf het nu is voor uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team óf voor de ontwikkeling van uw organisatie, . . . Nuchter helpt!

Nuchter Contact

Strand Zuid, Unit 3

9685 AD Blauwestad

T: 0648496056

E: info@nuchtercoaching.nl

Nuchter Social

© Copyright 2021 – 2024 Nuchter Coaching   |    Algemene voorwaarden    Privacyverklaring