Workplace EQ 360-rapport

Dit rapport helpt om inzicht te krijgen in EQ 360-resultaten. De resultaten vormen een diepgaande analyse die specifiek is voor een werkplek- of leiderschapscontext. Hierdoor wordt loopbaan-, team-, organisatie- en leiderschapsontwikkeling eenvoudiger mogelijk.

Wanneer gebruik je het EQ 360 Workplace Rapport?

Als u in een organisatie werkt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de impact van uw acties op collega’s.

Het EQ 360-rapport biedt u een diepgaande en brede analyse. Mensen met wie u werkt en u persoonlijk kennen, geven u feedback. Dit wordt gedaan naast de zelfbeoordeling om een ​​360-gradenoverzicht te geven van uw effectiviteit en EQ-vaardigheden.

Dit rapport wordt gebruikt voor resultaten die specifiek zijn voor een werkplekcontext. Hierdoor wordt loopbaan-, team- en organisatieontwikkeling nog beter mogelijk. Het identificeert blinde vlekken, sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden op uw werkplek.

Het Workplace 360-rapport leent zich dan ook goed voor een follow-up met dezelfde groep evaluatoren. Zo vergelijkt u de resultaten en kunt u de voortgang bijhouden.

Wanneer gebruikt u het EQ 360 Leiderschap Rapport?

Als u kijkt naar een potentiële, nieuwe of bestaande leider binnen een organisatie, is het niet alleen belangrijk om inzicht te krijgen in hun prestaties op de werkplek; maar ook voor hén om inzicht te krijgen in hun prestaties als leider, door collega’s, personeel en leidinggevenden.

Net als bij de EQ 360 Workplace Rapport, biedt het EQ 360 Leadership Rapport een onbeperkt aantal beoordelaars voor de feedback en geeft het inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden.

Het Leadership 360-rapport leent zich dan ook goed voor een follow-up met dezelfde groep evaluatoren. Zo vergelijkt u de resultaten en kunt u uw voortgang bijhouden.

Belangrijkste kenmerken

  • Het rapport identificeert uw blinde vlekken, geallieerde sterke punten en ontwikkelingskansen.
  • U heeft eenvoudig in kaart waar beoordelaars het eens waren met uw beoordeling en waar niet.
  • Het EQ 360 rapport is volledig afgestemd op uw EQ-i 2.0-zelfevaluatie.
  • Elke samenvatting wordt geïnterpreteerd vanuit twee verschillende perspectieven.

Bron: MHS.Inc.

Officieel gecertificeerd

In Nuchter vindt u een officieel gecertificeerde EQ-i coach. Via Q4Profiles heb ik me als professional, onder licentie van MHS Inc. (Multi Heath Systems Inc.), weten te certificeren in één van de meest betrouwbare, gevalideerde meetinstrumenten op dit gebied. 

De meest Nuchtere coach van Groningen komt niet uit Groningen . . .

. . . die komt uit Blauwestad.

Nuchter Coaching staat voor een pragmatische aanpak van uw leervraagOf het nu is voor uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team óf voor de ontwikkeling van uw organisatie, . . . Nuchter helpt!

Nuchter Contact

Strand Zuid, Unit 3

9685 AD Blauwestad

T: 0648496056

E: info@nuchtercoaching.nl

Nuchter Social

© Copyright 2021 – 2024 Nuchter Coaching    |    Algemene voorwaarden    Privacyverklaring