Assessments

Wilt u meer inzicht in uw eigen gedrag en handelen om uw rol nog beter te kunnen uitvoeren? Nuchter biedt diverse assessments om u inzicht te geven in uw eigen gedragsvoorkeuren, uw waardenperspectief en uw emotionele en sociale vaardigheden. Hierdoor bent u beter in staat te begrijpen hoe effectief dat is en hoe u het inzicht in deze uitkomsten kunt benutten in de communicatie en omgang met anderen.

De assessments kunnen onderdeel zijn van een coaching traject, of omdat u graag inzicht wilt in uw gedragsvoorkeuren en communicatiestijl, uw waarden en overtuigingen of uw communicatiestijl in sales.

Ook kunnen we u helpen met het ontwikkelen van uw Emotionele Intelligentie. Klik hier voor meer informatie over wat het ontwikkelen van uw Emotionele Intelligentie voor u kan betekenen.

Wilt u meer weten welk profiel u waarvoor zou kunnen inzetten? Klik dan op het betreffende profiel voor meer uitleg.

Emotionele intelligentie:

Workshops

Bereik samen meer! Het belang van een team dat goed op elkaar is ingespeeld en effectief met elkaar communiceert is groot. De inzet van het gehele team draagt immers bij aan de resultaten.

Om samen met uw collega’s te werken aan nieuwe vaardigheden of om effectiever met uw team samen te werken biedt Nuchter diverse workshops in groepsverband, waarin we constructief werken aan deze nieuwe vaardigheden en het optimaliseren van de samenwerking. De workshops zijn zowel geschikt voor teams die al jaren met elkaar samenwerken als voor pas gevormde teams.

Aangezien leren ook vooral leuk mag zijn hebben alle workshops 1 ding met elkaar gemeen; ze sluiten aan bij uw dagelijkse praktijk. Er wordt namelijk tijdens iedere workshop geluisterd naar uw ervaringen met het betreffende onderwerp. Door de theorie te koppelen aan uw dagelijkse praktijk ervaart u hoe u doet, hoe effectief dit is en welke invloed uw manier van doen heeft op een ander. 

Workshops: 

  • Praktisch leidinggeven
  • DISC Basis
  • DISC uitgebreid
  • Effectief Samenwerken

Neem voor de mogelijkheden binnen uw organisatie contact met ons op. Alle workshops kunnen zo aangepast worden dat ze maximaal verbinding hebben met de dagelijkse praktijk van uw organisatie.

Ook wanneer uw onderwerp niet benoemd staat als workshop kunt u contact met ons leggen. We kijken graag, samen met u, naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

De meest Nuchtere coach van Groningen komt niet uit Groningen . . .

. . . die komt uit Blauwestad.

Nuchter Coaching staat voor een pragmatische aanpak van uw leervraagOf het nu is voor uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team óf voor de ontwikkeling van uw organisatie, . . . Nuchter helpt!

Nuchter Contact

Strand Zuid, Unit 3

9685 AD Blauwestad

T: 0648496056

E: info@nuchtercoaching.nl

Nuchter Social

© Copyright 2021 – 2024 Nuchter Coaching    |    Algemene voorwaarden    |  Privacyverklaring